|
|
1
36
add_circle_outline |
اندازه فونت |
remove_circle_outline |
وقت انتخاب است در صورتی که ...
وقت انتخاب است در صورتی که ...
تصمیم گیری نهایی
الف) ملاکهای اصلی اولویتبندی شدهتان در او و خانوادهاش وجود داشته باشد.
ب) به باورهایتان احترام بگذارد.
ج) تا حدی بدانید که هنگام مواجه شدن با مشکلات، در کنارتان میماند و برای حل آنها تلاش میکند؛ تمامی اینها باعث آرامش و خوشبختی و کمال شما و طرف مقابلتان خواهد شد.
نکات دیگر در باره انتخاب :
1ـ همراهی دیگران: بدانید که شما با تصمیمگیریتان عهدهدار مسئولیت بزرگی خواهید شد که با انتخاب درستتان در این مسئولیت تنها نخواهید ماند.
2ـ دقت: در کار خیر باید شتاب داشت به این معنی که نباید اصل ازدواج را به تأخیر انداخت؛ اما دربارهی مراحل تصمیم گیری و انتخاب، نهایت دقت باید به کار گرفته شود.
3ـ با در نظر گرفتن خانوادهتان ضمن اطمینان بیشتر، از حمایت آنها نیز برخوردار خواهید شد.
4ـ اگر تأکید بر ازدواج با شخصی را دارید که دارای مشکلات و بیماریهای روحی از جمله وسواس، شکاک بودن، بدبینی، اعتیاد و... است، حتماً بعد از رفع و درمان، او را برای زندگی مشترک انتخاب کنید؛ در غیر این صورت پیامدهای این مشکلات را باید تحمل کنید.
5ـ اگر برخی از ملاکهای شما در شخص وجود دارد، به آنها اکتفا نکنید؛ این نباید باعث شود که شما به دنبال بقیهی ملاکها نباشید.
6ـ ممکن است در ارزیابی گفتهها، شنیدهها و ملاکها (یافتهها) به موارد ضد و نقیضی برسید؛ حتماً سعی کنید بعد از رفع این موارد از طریق تحقیق و گفتگو تصمیمگیری کنید.
7ـ اگر مطمئن هستید که تصمیم درستی گرفتهاید، اما باز هم نظرات مخالفی وجود دارد، نظر آنها را رد نکنید، بهتر است دلایل آنها را هم بشنوید و در این زمینه تحقیق کنید.
8ـ در ازدواج نیاز نیست سلیقهی ما یکسان باشد؛ بلکه نگاهمان به زندگی باید یکسان باشد.
9ـ اختلاف نظر با والدین: از شخص دانا و مورد قبول خانواده بخواهید که آنها را راضی و قانع کند و اگر هنوز بر مخالفت خود اصرار دارند، احترام به والدین مهمتر از انتخاب شماست. اما اگر امر دایر شد بین دو انتخاب که یکی نظر شما بود و دیگری نظر خانواده، طبق روایات به نظر خود عمل کنید.
10ـ شیوهی پاسخ رد دادن: هر زمان اگر طرف مقابلتان مورد پسند شما واقع نشد، بهتر است آنها را در انتظار جوابتان نگذارید، از طریق واسطه یا تلفنی نظر خود را با ظرافت اعلام کنید و با عیبگذاری بر یکدیگر خاطرهی بدی از خود بهجای نگذارید.
11ـ در صورتی که طرف مقابلتان را نپسندیدید، بهتر است شما و خانوادهتان به خوبی و با احترام جلسه را به پایان برسانید.
13ـ ممکن است مواردی باعث تردید شما در تصمیمگیری شود که تحقیقات بیشتر و تأمل و مشورت میتواند راه گشا باشد، پس حتماً نتیجهگیری را به بعد از کامل کردن تحقیق موکول کنید.
14ـ به یاد داشته باشید انتخاب یک فرد، انتخاب تربیت خانوادگی، فرهنگ و آداب و رسوم، اعتقادات و باورهای او برای همیشه نیز هست.
15ـ نیاز نیست سلیقههایتان یکسان باشد، بلکه باید عقیدهها و باورهایتان یکسان باشد.
16ـ هر چه تحقیقات کاملتر، مشورت نتیجه بخشتر و ارزیابی ملاکهای دو طرف دقیقتر و مهمتر از همه صداقت بیشتر باشد، اضطراب در زمان تصمیم گیریتان کمتر میشود.
17ـ یکی از معیارهایی که در انتخاب همسر محل بحث است، میزان تحصیلات فرد میباشد. در این زمینه باید در نظر داشته باشید که میزان تحصیلات دختر و پسر نمیتواند معرف خوبی برای ازدواج باشد، بلکه مهم این است که هوشمندی، کفایت عقلانی و بینش اجتماعی طرفین مورد ارزیابی قرار گیرد. دقت کنید تفاوت در تحصیلات در مواقعی مهم تلقی میشود که ظرفیت سنجی لازم صورت پذیرد و مشخص شود که طرفین اهل فخر فروشی هستند یا خیر؟!
18ـ افرادی هستند که اصرار بر ازدواجی دارند، ولی سن دختر بیشتر از پسر است؛ در این موارد دختر باید ببیند آیا آن پسر را میتواند به عنوان تکیهگاه خود محسوب کند و فرمانبرداری نسبت به او داشته باشد، پسر هم با توجه به محدودیت دوران بارداری و نشاط ظاهری آن دختر وارد این ازدواج شود. البته چنانچه ازدواج صورت گرفت، دختر باید با ورزش مرتب، شادابی و نشاط خود را حفظ کند
19ـ عیبهای ظاهری مشترک و یا دردهای مشترک باعث تشابه است و نه لزوماً تفاهم. مثلاً اگر هر دو بچه طلاق هستید و یا هر دو مشکل تکلم دارید، دلیل نمیشود که برای ازدواج هم تفاهم کامل داشته باشید.
20ـ اگر هر دو در یک کلاس درس میخوانید و نظراتتان در مورد موضوعات درسی کاملاً مشترک است، به تنهایی دلیل بر تفاهم در زندگی نمیشود؛ زیرا معیار و ملاک برای زندگی تفاهم کاری و تحصیلی نیست.
21ـ وجود یک تشابه یا سلیقه و علاقهی مشترک در طرفین به تنهایی دلیل بر وجود تفاهم در زندگی مشترک نیست.
22ـ قرار نیست همه چیزها در فرد جمع باشد، بلکه بخشی از آنها بعد از ازدوج باید بهدست آید که اتفاقاً شیرینتر خواهد بود.
http://khanevade.org/Wiki/?p=single&id=2632
«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»
بخش مقالات : همسریابی ( زوج یابی و انتخاب همسر ) ، خواستگاری و ازدواج
«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»
سایت همسریابی و زوج یابی خواستگاری ( پیوند )
تنها سایت همسر یابی کاملاً رایگان (بدون دریافت حتی یک ریال حق عضویت)
دارای پیشرفته ترین سیستم جستجو و انتخاب همسر ایده آل
مبتکر طرح خواستگاری و ازدواج الکتروسنتی همراه با جستجوی تفاهم محور
منطبق بر موازین شرع و عرف و قوانین جمهوری اسلامی ایران
زمینه ساز گسترش دایره انتخاب همسر در محیطی پاک و سالم و با حفظ کرامت و حریم خصوصی افراد
کمک به شناخت آگاهانه و انتخاب عاقلانه همسر هم کفو و متناسب و پایه ریزی عشق ماندگار و پیوند پایدار با الگوی خواستگاری و ازدواج الکتروسنتی و جستجوی تفاهم محور سایت خواستگاری ( پیوند )
همراه با تقدیم هدایای ارزنده به زوج های جوان و ازدواج های موفق
وابسته به موسسه پیوند پایدار ایرانیان
www . PPII . ir
«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»
بخش مقالات : همسر یابی ( زوج یابی و انتخاب همسر ) ، خواستگاری و ازدواج
«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»
|
|