|
|
0
22
add_circle_outline |
اندازه فونت |
remove_circle_outline |
باز گویی اسرار زندگی در خواستگاری،آری یا نه؟
باز گویی اسرار زندگی در خواستگاری،آری یا نه؟
خواستگاری
از نکات مهم خواستگاری این است که ما تا چه حد میتوانیم اسرار زندگی خود را بیان کنیم؟ آیا اگر خطا و اشتباهی و مسألهای در زندگی ما رخ داده است، اجازه داریم آن را مطرح کنیم؟
در پاسخ باید گفت: اسرار زندگی طبقهبندی دارد. در مباحث امنیتی، اطّلاعات را به چهار طبقه «بکلّی سرّی، سرّی، خیلی محرمانه و محرمانه» تقسیم میکنند. در زندگی نیز برای مسائل خود طبقهبندی داشته باشید. در جلسات اوّل خواستگاری میتوانید مسائلی را مطرح کنید که دیگران اطّلاع و آگاهی دارند ولی خواستگار شما از آن بی اطّلاع است؛ مثلاً در محل و فامیل همه میدانند شما با یک ازدواج غیرموفّق روبرو بودهاید. بهتر است این نکته را قبل از قرار خواستگاری به اطّلاع فرد مورد نظر خود برسانید که اگر با شنیدن این موضوع نظرش تغییر میکند، قبل از جلسهی خواستگاری و ایجاد زحمات و مشکلات متوجّه شود.
گاهی ازدواج تا مراحلی پیش رفته است و بعد به دلایلی انجام نشده و در شناسنامه هم ثبت نشده و عروسی هم انجام نگرفته است. در این شرایط لازم نیست قبل از خواستگاری اطّلاع دهید، ولی در آخر جلسهی اوّل خواستگاری باید مسأله را برای فرد تشریح کنید.
برخی از اسرار را نیز میتوانید در جلسات بعد مطرح کنید. اسراری را که جز خانوادهی شما کسی از آن اطّلاع ندارد، نباید در جلسات اوّل از آن سخنی به میان آورید و میتوانید در مراحل بعد به میزان اعتمادی که به فرد پیدا کردید، او را مطّلع سازید.
امّا اگر در دوران مجرّدی دچار لغزشی شدهاید و کسی هم از آن باخبر نیست و شما نیز توبه کردهاید، بعد از ازدواج هم همسرتان متوجّه آن نمیشود، نباید آن را در جلسهی خواستگاری مطرح کنید. گناهان و خطاهای ما، بین ما و خدای ماست، هیچکس اجازه ندارد آبروی خود را جلوی دیگران ببرد و از طرف مقابل هم نخواهید به این مسائل اشاره کند.
ولی اگر مسألهای قبل از ازدواج بر شما حادث شده و شما مرتکب جرم و خطایی شدهاید و ممکن است پس از ازدواج برملا شود و شما نگران افشای آن هستید که با افشای آن مشکلی برای شما بوجود آید، باید حتماً آن مسأله را بهنحوی مطرح سازید.
اما چند نکته:
ـ اگر شما دارای نقص عضو یا بیماری هستید، باید به طور کامل و بدور از ابهام در مورد شناخت نقص، ناتواناییهای آن و روش درمانش توضیح دهید. بهتر است در این موارد از پزشک بخواهید شرح بیماری شما را بهطور دقیق و شفاف به زبان فارسی مکتوب بنویسد و آن را به فرد ارائه دهید و با معرفی پزشک خود، از آنها بخواهید هرگونه تحقیقی خواستند از پزشک معالجتان بپرسند.
ـ اگر طرف مقابل شما دارای نقص عضو یا بیماری است، نباید عجولانه و ناآگاهانه تصمیم گرفت، بلکه باید بر اساس میزان ظرفیت و تحمل خود یا طرف مقابل، بهدور از ترحم تصمیم گیری کنید و هرگز به فکر تغییر اوضاع نباشید.
ـ از گفتن عیبی که خواستگاریتان را برهم میزند، ابا نداشته باشید؛ چون در غیر این صورت خانه را در زمین سستی بنا کردهاید.
ـ عیبی که امکان دارد گفتن آن یک خواستگاری را برهم بزند، نگفتن آن یک زندگی را به هم خواهد زد.
http://khanevade.org/Wiki/?p=single&id=2566
«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»
بخش مقالات : همسریابی ( زوج یابی و انتخاب همسر ) ، خواستگاری و ازدواج
«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»
سایت همسریابی و زوج یابی خواستگاری ( پیوند )
تنها سایت همسر یابی کاملاً رایگان (بدون دریافت حتی یک ریال حق عضویت)
دارای پیشرفته ترین سیستم جستجو و انتخاب همسر ایده آل
مبتکر طرح خواستگاری و ازدواج الکتروسنتی همراه با جستجوی تفاهم محور
منطبق بر موازین شرع و عرف و قوانین جمهوری اسلامی ایران
زمینه ساز گسترش دایره انتخاب همسر در محیطی پاک و سالم و با حفظ کرامت و حریم خصوصی افراد
کمک به شناخت آگاهانه و انتخاب عاقلانه همسر هم کفو و متناسب و پایه ریزی عشق ماندگار و پیوند پایدار با الگوی خواستگاری و ازدواج الکتروسنتی و جستجوی تفاهم محور سایت خواستگاری ( پیوند )
همراه با تقدیم هدایای ارزنده به زوج های جوان و ازدواج های موفق
وابسته به موسسه پیوند پایدار ایرانیان
www . PPII . ir
«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»
بخش مقالات : همسر یابی ( زوج یابی و انتخاب همسر ) ، خواستگاری و ازدواج
«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»
|
|