سايت زوج يابي خواستگاري (‌پيـونـد) وابسته به موسسـه پيـونـد پـايـدار ايـرانيـان ::: خدمات حرفه اي و كاملاً رايگان (بدون اخذ حتي يك ريال حق عضويت) +++ محيطي امن و بستري سالم براي انتخاب همسر هم كفو و متناسب براي ايرانيان +++ ‌مختص به ازدواج دائم ، همراه با نظارت دقيق بر عملكرد كاربران و برخورد قاطعانه با كساني كه قصد دوستي و يا ازدواج موقت داشته باشند (اخراج از سايت و بلوك آيپي) +++ عدم افشاي هويت كابران (به هيچ عنوان اطلاعات هويتي افراد اخذ نمي گردد كه بخواهد افشا شود) +++ بانك سوالات جامع و كاملاً كاربردي سايت به منظور كمك به شناخت سريع و مناسب افراد از يكديگر +++ سيستم جستجوي بسيار پيشرفته و تفاهم محور سايت براي كمك به يافتن همسر هم كفو و متناسب با خصوصيات و انتظارت دلخواه (با امكان جستجوي قريب به 90 ويژگي و خصوصيت مورد نظر) +++ كتابخانه و بانك مقالات بسيار مفيد و كاملاً كاربردي سايت براي كمك به افزايش آگاهي و اطلاعات جوانان ارجمند در موضوع ازدواج و انتخاب همسر +++ طراحي و تدوين الگوي ازدواج الكتروسنتي با هدف كمك به حل مشكل انتخاب همسر جوانان و برقراري ارتباط سالم و خانواده محور زوجين (منطبق بر آميزه هاي ديني و عرفي و مقبول نظر والدين و خانواده ها) +++ كمك به كم شدن ارتباط ناسالم و دوستي هاي خياباني و اينترنتي +++ ارائه راهكارهاي  ساده و كاملاً اطميمنان بخش (الگوي ازدواج الكتروسنتي) براي ايجاد شناخت صحيح و ارتباط سالم و خانواده محور زوجين +++ دعوت جوانان به پرهيز از تماس تلفني و ديدار خصوصي در خارج از محيط خانواده ها با تشريح معايب و سوء استفاده هاي محتمل در اين قبيل ارتباطات (حتي اگر تحت عنوان آشنايي جهت ازدواج صورت پذيرد) +++ معرفي مراكز مشاوره معتبر و رسمي براي اخذ مشاوره هاي تخصصي در رابطه با ازدواج و انتخاب همسر +++ تقديم هداياي ازدواج به زوج هاي جواني كه از طريق سايت زوج يابي خواستگاري (پيـونـد)‌ موفق به يافتن همسر هم كفو و متناسب خويش گرديده اند. . . . و من الله التوفيق

همسریابی 100% رایگان. سایت همسریابی پیوند. کاملا رایگان  

  فهرست

 
 سامانه ازدواج الکتروسنتی پیوند
 پیوندهای موفق
 مقالات خواستگاری و ازدواج
 مقالات زندگی زناشویی
 احادیث ازدواج
 پندهای زندگی
 مراکز مشاوره ازدواج
 محرمانه با عروس و داماد
 معرفی کتب مفید مرتبط با ازدواج + بهمراه خلاصه برخی از کتابها
 مایحتاج ازدواج
 
 سوالات جلسه خواستگاری
 

 جستجوی سریع

 
 

0
30
add_circle_outline اندازه فونت remove_circle_outline


تعیین معیارهای انتخاب همسر و عوامل مؤثر برآن


تعیین معیارهای انتخاب همسر و عوامل مؤثر برآن
معیارها و ملاک های انتخاب همسر
تعیین معیارهای انتخاب همسر پس از کسب شرایط لازم برای ازدواج ضرورت می یابد ولی دارای مشکلاتی نیز هست.
مشکلات و پیچیدگی تعیین معیارها
این مسأله‌ای است که بسیاری از جوانان مجرّد در آستانه‌ی ازدواج، لااقل در بیان آن می‌ما نند و وقتی در این مورد از آن‌ها سؤال شود، می‌گویند: یک همسر خوب می‌خواهم. حتّی پدر و مادرها هم می‌گویند: دنبال یک مورد خوب می‌گردیم.
سه نمونه از مشکلات تعیین معیارها ر امی توان درزیر مشاهده کرد.

1-1 - ابهام مفاهیم
واژه‌ی «خوب» از جمله واژه‌هایی است که به دلیل گستردگی و ابهام، برای حلّ این مشکل راهگشا نیست. از آنجا که معیارهای خوب از دیدگاه افراد مختلف متفاوت است، ما نمی‌توانیم مصداق خوب بودن شخص مورد نظر آنان را شناسایی کنیم. در مرحله‌ی تحقیق برای ازدواج نیز از این سؤال که آیا فلان شخص جوان خوبی هست یا نه، نمی‌توان به پاسخی در خور تصمیم‌گیری دست یافت.
بنابراین توصیه می‌شود از این واژه در مباحث ازدواج استفاده نکنید. و اگر کسی از این واژه استفاده کرد، بهتر است از او معنی خوب بودن را بپرسیم. با ذکر یک مثال این مطلب کاملاً روشن می‌شود. خانم‌ها وقتی برای خرید لباس یا وسایل منزل به بازار می‌روند، عادت دارند از فروشنده سؤال کنند آیا این کالا خوب است یا نه؟
آقایان نیز در خرید میوه و وسایل دیگر نیز همین‌گونه عمل می‌کنند و فروشندگان هم معمولاً نمی‌گویند این کالا جنس بدی دارد و به قول معروف هیچ بقّالی نمی‌گوید «ماست من تُرُش است»، مگر اینکه از او تقاضای ماست تُرُش کنید. معیار خوب بودن از دیدگاه فروشنده شاید آن است که آن لباس یا پارچه زود فرسوده و پاره می‌شود و شما دوباره می‌آیید و از من خرید می‌کنید! به همین ترتیب، واژه‌ی خوب می‌تواند معنای متعدّدی داشته باشد و همه بستگی به دید اشخاص دارد. بنابراین، موضوع ملاک و معیار بحثی بسیار جدّی در همسریابی است.

1-2 -تفاوت معیارها
نکته‌ی دیگر در این خصوص تفاوت معیارهاست. آیا می‌توان برای همه‌ی دردها یک نسخه تجویز کرد؟ آیا باید معیارهای یک همسر شایسته در همه یکسان باشد؟
اگر معتقد به این نکته هستیم که هر پسری به درد هر دختری و هر دختری به درد هر پسری نمی‌خورد، چگونه می‌توان با وجود اختلاف سلیقه‌ها، ملاک و معیارهای ثابت و قطعی ارائه داد.

1-3- ضریب اهمّیت معیارها
علاوه بر این، مشکل دیگر در تعیین معیارها، میزان و ضریب ملاک‌ها و معیارهاست. به طور مثال اگر جوانی ده ملاک و معیار برای خود داد، کدامیک اصلی و کدامیک فرعی است؟ اولویت این ملاک‌ها چگونه تعیین می‌شود؟ از کدام ملاک‌ها می‌توان صرف نظر کرد و کدام ملاک را باید شرط لازم تداوم زندگی برشمرد؟ و در یک کلام درصد ملاک‌ها چگونه تعیین می‌شود؟
این مباحث و سؤالات، امر تعیین ملاک و معیار برای ازدواج را پیچیده و مشکل می‌سازد و حقیقت این است که اغلب ازدواج‌ها ملاک و معیار علمی و تئوریک ندارد. یعنی این نظریه پردازی‌ها در عمل رعایت نمی‌شود و در واقع آن معیارهای درونی که از بیان آن به دلایل مختلف اجتناب می‌شود، ملاک اصلی ازدواج قرار می‌گیرد و معیارهایی که گاه مطرح می‌شود به قول و اصطلاح عوام برای خالی نبودن عریضه است که حرفی زده باشند.
گاه، شرایط و معیارهایی که مطرح می‌کنند، برای آن است که از حواشی آن به خواسته‌ی اصلی به طور غیرمستقیم دست یابند و آخرین نکته‌ی قابل توجّه در خصوص این موضوع که اغلب دچار آن می‌شوند، پیچیده شدن و سردرگم شدن و نامفهوم بودن معیارهاست که در نتیجه بسیاری از افراد از بس کار پیچیده می‌شود، قید آن را می‌زنند. یعنی اگر کار ارزشیابی دقیق بخواهد صورت پذیرد، کار از کنکور هم سخت‌تر می‌شود! و گاه انتخاب را آنقدر سخت می‌کند که از اصل موضوع چشم می‌پوشند! یعنی نمی‌توان برای ازدواج فرمولی تعیین کرد که حاصل آن همسر شایسته برای افراد مختلف باشد و بطور یقین نمی‌توان معیارهایی را در نظر گرفت و بعد بطور کلّی نتیجه گرفت فلان شخص خوب یا بد است.
انتخاب صحیح وقتی سخت‌تر می‌شود که برخی ملاک و معیارها محرز می‌شود و برخی محرز نمی‌شود. در چنین مواقعی در حل مشکل درمی‌مانیم؛ زیرا معیارها، معیار دقیقی نبوده‌اند.
اغلب ازدواج‌های ناموفّق از آنجا ناشی می‌شود که دقّت کافی در ملاک و معیارهای انتخاب صورت نگرفته است.
حال برای آنکه بتوانیم با این بحث اصولی و منطقی برخورد کنیم، باید به این سؤال اساسی پاسخ دهیم که هدف ما از ازدواج چیست؟ تعیین هدف ،نقش بسیار مهمی در تعیین معیارها دارد.
هدف از ازدواج: نکته ای اساسی در تعیین معیارها
اگر فلسفه‌ی ازدواج برای ما مشخص شد، معیارهای ما برای انتخاب همسر همان معیاری می‌شود که ما را به آن مقصود نزدیک می‌سازد و معیارهایی که با مقصود اصلی ما از ازدواج ارتباط ندارد، از فهرست ملاک و معیارها حذف می‌شود؛ امّا هر چند آن معیارها از نظر ارزش و محتوا نکات خوب و ارزشمندی باشد، باید آن‌ها را از فهرست خود خارج سازیم تا زودتر به نتیجه برسیم.
مثلاً اگر جوانی بگوید من می‌خواهم با کسی ازدواج کنم که در سیر و سلوک به فلان مرحله رسیده باشد، اگر به او بگوییم آیا تو همسر می‌خواهی یا «مرشد» پاسخ می‌دهد چه اشکالی دارد که همسر انسان مرشد او هم باشد؟!
این جوان باید بداند که هرچه ملاک‌ها را متفاوت و متنوّع کند و انتظارات خود را افزایش دهد، به نتیجه‌ی درستی نمی‌رسد. بطور مثال اگر کسی بگوید من همسری می‌خواهم که بتواند در رشته‌ی کاری کمک‌کار من باشد، مثلاً چون من مهندس عمران هستم، همسری می‌خواهم که رشته‌اش کامپیوتر باشد زیرا او می‌تواند با طرّاحی کامپیوتری خود همکار خوبی برای من باشد. حال اگر این همسر بعد از ازدواج نتواند همکار خوبی برای او باشد تکلیف چیست؟! آیا در ادامه‌ی زندگی با او تجدید نظر می‌کند؟! آیا خللی در تداوم زندگی مشترک او بوجود نخواهد آمد؟!
مقصود اینکه در انتخاب همسر امور دیگر را دخیل نکنید! مسائل زناشویی به همکاری و مسائل جانبی دیگر که همسرتان ممکن است با آن به شما یاری برساند، ربطی ندارد.
هر چه ملاک و معیارهای ما در انتخاب همسر بیش‌تر شود، ضریب خطای ما نیز در این انتخاب بیش‌تر می‌شود. پس هر معیاری که ربطی به ازدواج ندارد را از فهرست معیارهای خود خارج کنید. بحمدالله قرآن کریم فلسفه‌ی ازدواج را برای ما روشن کرده است؛ قرآن ما را از سردرگمی در این خصوص رهایی می‌بخشد و آن فلسفه یک جمله بیش‌تر نیست «لِتَسْکُنُوا إلَیْها»[1]. ازدواج فقط یک هدف را دنبال می‌کند و آن، آرامش و تسکین آدمی است.
بنابراین تمام ملاک و معیارهایی که برای خود فهرست کرده‌اید، باید خرج این هدف شود که شما را به آرامش برساند. هر معیاری که آرامش بیش‌تر را برای شما تضمین کند، باید بیش‌تر مورد توجّه شما قرار گیرد و شما باید اولویت را به آن معیار بدهید. پس هر معیاری که با آرامش شما در تناقض بود، باید حذف شود.
با این جمله تکلیف روشن است. باید ببینید آیا با این همسری که می‌خواهید برای خود برگزینید به آرامش می‌رسید یا نه؟! باید تمام معیارها را از این دریچه بنگرید. یعنی خصوصیات روحی، فکری، جسمی، اخلاقی، اجتماعی، اعتقادی و خانوادگی را از دریچه‌ی آرامش بنگرید واگر همسر آینده شما،شما را به آرامش نرساند،همسر ایده الی نیست.البته آرامش درای مؤلفه هایی است که باید در جای خود درمورد آن صحبت کرد.


[1]. روم(30)/21: وَ مِن آیاتِهِ أن خَلَقَ لَکُم مِن أنفُسِکُم أزواجاً لِتَسکُنُوا إلَیها وَ جَعَلَ بَینَکُم مَّوَدَّةً وَ رَحمَةً إنَّ فِی ذلِکَ لَآیاتٍ لِّقَومٍ یتَفَکَّرُونَ؛ «و از نشانه‌های او این است که برای شما از خودتان جفت‌هایی آفرید، تا بدانها آرام گیرید و میانتان دوستی و مهربانی نهاد. همانا در اینها نشانه‌هایی است برای مردمی که می‌اندیشند.»

http://khanevade.org/Wiki/?p=single&id=2579
«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»
بخش مقالات : همسریابی ( زوج یابی و انتخاب همسر ) ، خواستگاری و ازدواج
«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»
سایت همسریابی و زوج یابی خواستگاری ( پیوند )
تنها سایت همسر یابی کاملاً رایگان (بدون دریافت حتی یک ریال حق عضویت)
دارای پیشرفته ترین سیستم جستجو و انتخاب همسر ایده آل
مبتکر طرح خواستگاری و ازدواج الکتروسنتی همراه با جستجوی تفاهم محور
منطبق بر موازین شرع و عرف و قوانین جمهوری اسلامی ایران
زمینه ساز گسترش دایره انتخاب همسر در محیطی پاک و سالم و با حفظ کرامت و حریم خصوصی افراد
کمک به شناخت آگاهانه و انتخاب عاقلانه همسر هم کفو و متناسب و پایه ریزی عشق ماندگار و پیوند پایدار ‌با الگوی خواستگاری و ازدواج الکتروسنتی و جستجوی تفاهم محور سایت خواستگاری ( پیوند )
همراه با تقدیم هدایای ارزنده به زوج های جوان و ازدواج های موفق
وابسته به موسسه پیوند پایدار ایرانیان
www . PPII . ir
«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»
بخش مقالات : همسر یابی ( زوج یابی و انتخاب همسر ) ، خواستگاری و ازدواج
«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»«»




Copyright  2009 - 2024   ZojYabi.com   All rights reserved.
کلیه حقوق این مجموعه متعلق به جامعه مجازی پـیــونـد (سایت زوج یابی) می‌باشد و هرگونه کپی برداری از آن ممنوع است.
 Sponsor by  PPII