سايت زوج يابي خواستگاري (‌پيـونـد) وابسته به موسسـه پيـونـد پـايـدار ايـرانيـان ::: خدمات حرفه اي و كاملاً رايگان (بدون اخذ حتي يك ريال حق عضويت) +++ محيطي امن و بستري سالم براي انتخاب همسر هم كفو و متناسب براي ايرانيان +++ ‌مختص به ازدواج دائم ، همراه با نظارت دقيق بر عملكرد كاربران و برخورد قاطعانه با كساني كه قصد دوستي و يا ازدواج موقت داشته باشند (اخراج از سايت و بلوك آيپي) +++ عدم افشاي هويت كابران (به هيچ عنوان اطلاعات هويتي افراد اخذ نمي گردد كه بخواهد افشا شود) +++ بانك سوالات جامع و كاملاً كاربردي سايت به منظور كمك به شناخت سريع و مناسب افراد از يكديگر +++ سيستم جستجوي بسيار پيشرفته و تفاهم محور سايت براي كمك به يافتن همسر هم كفو و متناسب با خصوصيات و انتظارت دلخواه (با امكان جستجوي قريب به 90 ويژگي و خصوصيت مورد نظر) +++ كتابخانه و بانك مقالات بسيار مفيد و كاملاً كاربردي سايت براي كمك به افزايش آگاهي و اطلاعات جوانان ارجمند در موضوع ازدواج و انتخاب همسر +++ طراحي و تدوين الگوي ازدواج الكتروسنتي با هدف كمك به حل مشكل انتخاب همسر جوانان و برقراري ارتباط سالم و خانواده محور زوجين (منطبق بر آميزه هاي ديني و عرفي و مقبول نظر والدين و خانواده ها) +++ كمك به كم شدن ارتباط ناسالم و دوستي هاي خياباني و اينترنتي +++ ارائه راهكارهاي  ساده و كاملاً اطميمنان بخش (الگوي ازدواج الكتروسنتي) براي ايجاد شناخت صحيح و ارتباط سالم و خانواده محور زوجين +++ دعوت جوانان به پرهيز از تماس تلفني و ديدار خصوصي در خارج از محيط خانواده ها با تشريح معايب و سوء استفاده هاي محتمل در اين قبيل ارتباطات (حتي اگر تحت عنوان آشنايي جهت ازدواج صورت پذيرد) +++ معرفي مراكز مشاوره معتبر و رسمي براي اخذ مشاوره هاي تخصصي در رابطه با ازدواج و انتخاب همسر +++ تقديم هداياي ازدواج به زوج هاي جواني كه از طريق سايت زوج يابي خواستگاري (پيـونـد)‌ موفق به يافتن همسر هم كفو و متناسب خويش گرديده اند. . . . و من الله التوفيق

همسریابی 100% رایگان. سایت همسریابی پیوند. کاملا رایگان  

  فهرست

 
 سامانه ازدواج الکتروسنتی پیوند
 پیوندهای موفق
 مقالات خواستگاری و ازدواج
 مقالات زندگی زناشویی
 احادیث ازدواج
 پندهای زندگی
 مراکز مشاوره ازدواج
 محرمانه با عروس و داماد
 معرفی کتب مفید مرتبط با ازدواج + بهمراه خلاصه برخی از کتابها
 مایحتاج ازدواج
 
 سوالات جلسه خواستگاری
 

 جستجوی سریع

 
 

3
119
add_circle_outline اندازه فونت remove_circle_outline


تصمیمات غلط در ازدواج که بدبخت تان می کند


ما با توجه به ویژگی های شخصیتی و موقعیتی متفاوتی که داریم از سبک ها و روش های مختلفی برای تصمیم گرفتن استفاده می کیم. گاهی وقت ها از روی احساسات تصمیم می گیریم، گاهی اوقات از روی شرایط اضطراری و اورژانسی ای که برایمان پیش آمده و گاهی برای جلب رضایت دیگران.

وقتی احساس همه کاره است

وقتی تصمیم احساسی می گیریم، هیجان ها و حالات درونی مان برای ما تعیین تکلیف می کنند. یعنی فکرمان را تعطیل می کنیم و به دل مان گوش می دهیم. در این مدل تصمیم گیری از آینده نگری و منطق خبری نیست و مبنای انتخاب احساسات درونی فرد است، مثل فردی که می گوید «به دلم افتاده این کار را انجام بدهم.» یا وقتی که دوری از یک فرد، آشفته تان می کند و حاضرید برای آن که بیشتر با او باشید، یک تصمیم سطحی و سرسری بگیرید و با وجود تفاوت هایتان او را کنار خود نگه دارید.

تصمیم های عجله ای

فکر می کنید ازدواج تان دیر شده، همه نگران هستید که بالاخره چه کسی با شما خانه آینده تان را می سازد. هر روز می پرسند چی شد؟ کی ازدواج می کنی؟ در نتیجه شما فکر می کنید باید هرچه زودتر وضعیت تان را سر و سامان دهید و با اولین مورد ازدواجی که به شما معرفی شد، به خانه بخت بروید. در حین چنین تصمیم گیری هایی اضطراب خواهید داشت. در واقع شما برای فرار از یک اضطراب بزرگ، یک تصمیم دم دستی و نسنجیده می گیرید. ممکن است فشارهای محیط روی شما آنقدر زیاد باشد که در نهایت بگویید: حالا جلو می رویم ببینیم چه می شود. این تصمیم برای فرار از تعارض و اضطراب گرفته شده و به احتمال خیلی زیاد اگر برخی اضطراب های شما را کاهش دهد، دردسرهای بیشتر و اضطراب های بزرگتری برایتان در پی خواهد داشت.



تصمیم گیری اجتنابی

می خواهید از مسئله فرار کنید، خود را ضعیف تر از آن می بینید که بتوانید تصمیم درستی بگیرید. مدام امروز و فردا می کنید، یا خودتان را با گفتن این جمله که «بی خیال همه چیز درست می شه» به یک آرامش کاذب و زودگذر می رسانید. اینجا زنگ خطر یک تصمیم گیری اجتنابی به گوش می رسد. شما برای فرار از حل مساله، فرار از مواجهه و فرار از فکر کردن، یک تصمیم سرسری گرفته اید.

تصمیم گیری هیجانی

گاهی وقت ها تصمیم گیری های ما بر اساس هیجان های زودگذر و شدیدی است که پیدا می کنیم. مثل وقتی که با یک حراج بزرگ مواجه می شوید و دست و پایتان را گم می کنید که هر طور شده از این حراج چند تکه جنس بردارید اما وقتی به خانه برمی گردید می بینید خریدتان آنقدرها هم که برایش ذوق داشتید جالب نبوده. تصمیم های هیجانی شما را به یک اقدام سریع و بدون فکر وامی دارد. یعنی بی خیال سبک و سنگین کردن مسائل می شوید و کمی بعد، وقتی منطق بر شما غلبه کرد از کار خود تعجب می کنید. چنین تصمیم گیری هایی بی برو برگرد پشیمانی در پی دارد. بنابراین هر وقت هیجان زده شدید و خواستید خیلی سریع یک تصمیم مهم بگیرید، دست نگه دارید و خودتان را آرام کنید بعد درباره موضوع فکر کنید.

می خواهید از مسئله فرار کنید، خود را ضعیف تر از آن می بینید که بتوانید تصمیم درستی بگیرید. مدام امروز و فردا می کنید، یا خودتان را با گفتن این جمله که «بی خیال همه چیز درست می شه» به یک آرامش کاذب و زودگذر می رسانید. اینجا زنگ خطر یک تصمیم گیری اجتنابی به گوش می رسد

به خاطر دیگران

وقتی می خواهید با تصمیمی که می گیرید، دیگران را راضی نگه دارید یا تایید آنها را جلب کنید، در نقش یک مطیع محض فرو می روید و تصمیم های مطیعانه می گیرید. با این کار اهداف و شرایط و تمایلات خود را نادیده گرفته و صرفا بر اساس خواست دیگران تصمیم می گیرید. مثلا می گویید: اگر شما معتقدید این خواستگار خوب است من حرفی ندارم. گاهی با این شکل تصمیم گیری می خواهیم عواقب و مسئولیت تصمیم را به عهده دیگران بیندازیم و از بار مسئولیت آن شانه خالی کنیم.

هر چه پیش آید خوش آید

وقتی افراد مهارتی برای تصمیم گیری ندارند و خود را در جایگاه تصمیم گیرنده نمی بینند، به تقدیر روی می آورند و همه چیز را به قسمت و قضا و قدر مرتبط می کنند. این ها همان کسانی هستند که برای تصمیم گیری فال می گیرند و به پیشگوها مراجعه می کنند. در نظر آنها همه شکست ها و موفقیت های دیگران وابسته به شانس و بخت و اقبال است.

گردآوری: مجله اینترنتی زیگیل
منبع: تبیان

منبع: mybanu . ir




Copyright  2009 - 2024   ZojYabi.com   All rights reserved.
کلیه حقوق این مجموعه متعلق به جامعه مجازی پـیــونـد (سایت زوج یابی) می‌باشد و هرگونه کپی برداری از آن ممنوع است.
 Sponsor by  PPII